Hastanedeki Çocukları Sevindirdik.

Milli Eğitim Bakanlığının Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında;öğrencilerimizin sorunlara duyarlı,çözüm becerileri gelişmiş, çevresiyle işbirliği kurabilen ve hayatlarını daha anlamlı kılacak sorumluluklar alabilen bireyler olmalarına katkı sağlayacak bir çalışma gerçekleştirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası için Vezirköprü Devlet Hastanesi servislerinde yatan ve hastaneye tedavi olmak amacıyla gelen her yaş grubundan çocuğa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Resül ÖZATA, Şube Müdürümüz Burak AKÇA,Okul  Müdürümüz Mecit BEDÜK, 11 Pazarlama ve Satış  Danışmanlığı alanı  ögrencileri ve sınıf rehber öğretmeni Cansu ÖZGÜR ile birlikte çeşitli hediyeler dağıttık. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

25.04.2024 24